Stačí, abyste klikli na ikonku MENU (vlevo nahoře) ve kterékoli části aplikace a zobrazíte menu – jeho podoby se liší podle záložek, ale nastavení uvidíte vždy.

Při zobrazení Menu mimochodem vidíte shrnutí o svém účtě – vidíte svou mailovou adresu, počet bodů, počet kreditů a v neposlední řadě vaši verzi aplikace.

Pokud v menu kliknete na nastavení, zobrazíte nastavení aplikace, uvidíte obrázek vlevo.

Jako první vidíte možnost povolit mobilní připojení – aplikace v základním nastavení kvůli šetření vašich mobilních dat nepovoluje stahování na mobilní připojení a stahuje při připojení na wifi. Pokud chcete využít svůj datový plán, můžete povolit mobilní připojení.

Jako druhou možnost povolujete synchronizaci zařízení – ta je automaticky zapnutá. Proč ji povolovat? Jde o to, že díky tomu se Vám synchronizuje knihovna mezi všemi zařízeními a online knihovnou na webu. Pokud tedy začnete poslouchat na jednom zařízení a chcete pokračovat na jiném, aplikace si bude pamatovat, kde jste skončili. A nejdříve se vás zeptá, jestli chcete pokračovat tam, kde jste poslouchali naposledy.

Dále si můžete nastavit čas, o který se posune přehrávání, pokud v přehrávači stisknete tlačítko „Vrátit zpět“ – možnost máte od 5 sekund do jedné minuty.

Dalším nastavením času jsou minuty, které se vám v přehrávači objeví v časovači vypnutí. S čímž souvisí i další možnost – totiž toho, jak velký pohyb telefonu je potřeba resetování časovače vypnutí a zda chcete, aby telefon při resetování vibroval.

Jako poslední se v nastavení ukazuje možnost odesílání anonymních údajů o aplikaci. Tyto údaje nám pomáhají s vývojem a zlepšováním aplikace i případným řešením problémů. Ale samozřejmě je na vás, jestli je chcete nechat odesílat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *